Pölli tästä -blogin pakkomuutto

8.3.2008    Jari Parantainen   9 kommenttia

Six Apartin TypePad -blogipalvelu pimeni useiksi päiviksi. Niinpä Pölli tästä -blogi jatkaa tästä lähtien WordPressin palvelussa.

Jostain vielä tuntemattomasta syystä käyttämäni TypePad-blogipalvelu pimeni torstaina 6. maaliskuuta. Ongelma vaikutti näin maallikosta nimipalvelusta johtuvalta, koska typepad.com-päätteiset blogit toimivat aivan normaalisti.

Sen sijaan kaikki typepad.fi-osoitteissa kirjoituksiaan julkaisseet saivat ilmeisesti kokea saman kohtalon: kukaan ei päässyt lukemaan heidän blogejaan ainakaan pariin päivään.

TypePad-palvelua pyörittävä Six Apart on tyypillinen nykyaikainen yritys. Siihen ei saa yhteyttä mitenkään. Lienevätkö edes tietoisia, että heidän asiakkaansa ihmettelevät kohtaloaan täällä kaukana Pohjolassa.

Tietysti jokainen saa lähetellä erilaisilla tukilomakkeilla hätäviestejään niin paljon kuin lystää. Mutta kuten tavallista, ne ilmeisesti valuvat putken toisesta päästä suoraan viemäriin tai muuhun vastaavaan mustaan aukkoon. Kukaan ei vastaa mitään.

No, onneksi on kilpailua. Ainakin tämä blogi otti ja lähti kilpailijan leiriin. Tästä lähtien jatkan kirjoittamista WordPressin välineillä. Järjestelmä tuntuu muutenkin joustavammilta kuin TypePad oli.

 (0)9 kommenttia

 1. Ismo / MyCashflow kirjoitti:

  Tervetuloa takaisin. Mulle kerkes jo tulla ikävä :)

  Ja kiitos loistavasta blogista.

   (0)
   (0)
 2. Jari Parantainen kirjoitti:

  Kiitos Ismo! Arvaa vain, onko palohälyyttimeni olleet kovilla. Sen verran on savua tullut korvista, kun TypePad heittäytyi hankalaksi.

  Mutta ei hätää, tästä homma jatkuu taas. Uutta juttua pukkaa jälleen.

   (0)
   (0)
 3. PA kirjoitti:

  Uusi ilmekin on stailimpi, hyvä homma.

   (0)
   (0)
 4. mesis kirjoitti:

  Tämä toimii ja sinulla on asiaa monelle - sanoo nimim. lukenut ja oppinut :)

   (0)
   (0)
 5. Toni Walther kirjoitti:

  Mainiota, että kahvitaukojen piristys on jälleen mukana pelissä. Näin verkkotunnusten kanssa työtä tekevänä kerrottakoon, että typepad.fi verkkotunnus on päässyt vanhentumaan 4.3.2008 ja sen uusiminen kolmeksi vuodeksi olisi vaatinut tältä yrittäjältä 43 euron investoinnin. Mutta jokainen tavallaan..

  Jatka samaa rataa... ;-)

   (0)
   (0)
 6. Jari Parantainen kirjoitti:

  Toni,

  Kiitos tosi valaisevasta kommentistasi! Aika huvittava juttu tuo verkkotunnuksen vanhentuminen. Fiksummat olivatkin aikanaan perustaneet bloginsa typepad.com-domainiin. Se ei varmasti pääse happanemaan yhtä huomaamatta.

   (0)
   (0)
 7. Jarkko Laine kirjoitti:

  Hienoa! Ehdinkin jo säikähtää, että näinkö Pölli tästä heti hävisi maailmankartalta, kun ehdin siihen tutustumaan.

  Ja hienoa muuten, että WordPressin myötä blogin RSS-feedikin näkyy kokonaisena, eikä pelkkänä katkelmana kirjoituksen alusta. Kiitos hyvästä blogista ja mainioista ideoista!

   (0)
   (0)
 8. juhanisauli kirjoitti:

  Itselleni tästä pakkomuutosta oli hyötyä. En ole nimittäin ennen kuullutkaan blogistasi, mutta tuolta WP:n suosituimmista tämän nyt bongasin.

  Ainakin tähän mennessä olet kirjoitellut varsin kiinnostavia kirjoituksia. Joten sait minusta ainakin lukijan ja ehkäpä kommentoinkin muutamia kirjoituksia.

  Tervetuloa WP:n käyttäjäksi, minunkin puolestani

   (0)
   (0)
 9. Annu kirjoitti:

  Heippa Jarppa! Minäkin olen blogissasi ekaa kertaa. Olen kyllä seurannut puuhiasi muuten, Sissimarkkinoinnikin omistan :) Olen myös laillasi uusi WP:n käyttäjä, siirryin tänne Bloggerista (tää on paljon parempi).

  Tuun takasinkin!

  t. Yökukkuja-Annu

   (0)
   (0)

Osallistu keskusteluun!